Sloopstranden Azië: drie maanden, elf doden, twintig gewonden

Beaching

In het derde kwartaal van dit jaar zijn er 122 zeeschepen verkocht voor de sloop, waarvan 73 aan de omstreden sloopstranden in Zuidoost-Azië. Bij de sloopwerkzaamheden zijn daar van juli tot en met september elf doden en twintig gewonden gevallen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Sloopstranden Azië: drie maanden, elf doden, twintig gewonden | NT

Sloopstranden Azië: drie maanden, elf doden, twintig gewonden

Beaching

In het derde kwartaal van dit jaar zijn er 122 zeeschepen verkocht voor de sloop, waarvan 73 aan de omstreden sloopstranden in Zuidoost-Azië. Bij de sloopwerkzaamheden zijn daar van juli tot en met september elf doden en twintig gewonden gevallen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu