Russen willen met containerlijn verladers naar poolroute lokken

Noordoostpassage

Met subsidies en een nieuwe, door de staat gerunde containerrederij zet Rusland vol in op de ontwikkeling van de zeeroute door het Arctische gebied. De Russen willen daarmee verladers verleiden om de noordpoolroute te verkiezen boven een reis door het Suezkanaal.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Russen willen met containerlijn verladers naar poolroute lokken | NT

Russen willen met containerlijn verladers naar poolroute lokken

Noordoostpassage

Met subsidies en een nieuwe, door de staat gerunde containerrederij zet Rusland vol in op de ontwikkeling van de zeeroute door het Arctische gebied. De Russen willen daarmee verladers verleiden om de noordpoolroute te verkiezen boven een reis door het Suezkanaal.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu