‘Olietankers mijden Straat van Hormuz’

oplopende spanningen

De oplopende spanningen in het Midden-Oosten zijn voor verschillende bedrijven reden de Straat van Hormuz te mijden. De Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal wist de hand te leggen op een notitie van de Saudische staatsrederij Bahri. Die stuurt zijn schepen niet meer door de smalle waterweg tussen de Perzische Golf en de Golf van Oman.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Olietankers mijden Straat van Hormuz’ | NT

‘Olietankers mijden Straat van Hormuz’

oplopende spanningen

De oplopende spanningen in het Midden-Oosten zijn voor verschillende bedrijven reden de Straat van Hormuz te mijden. De Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal wist de hand te leggen op een notitie van de Saudische staatsrederij Bahri. Die stuurt zijn schepen niet meer door de smalle waterweg tussen de Perzische Golf en de Golf van Oman.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu