Meerderheid schepen eindigt op sloopstranden

Beaching

De overgrote meerderheid van de schepen die aan het einde van hun levensduur zijn, komen terecht op omstreden sloopstranden in India, Pakistan en Bangladesh. Daarbij vielen volgens de ngo Shipbreaking Platform vorig jaar 26 doden.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Meerderheid schepen eindigt op sloopstranden | NT

Meerderheid schepen eindigt op sloopstranden

Beaching

De overgrote meerderheid van de schepen die aan het einde van hun levensduur zijn, komen terecht op omstreden sloopstranden in India, Pakistan en Bangladesh. Daarbij vielen volgens de ngo Shipbreaking Platform vorig jaar 26 doden.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu