De Zweedse maatschappij Stena Line, die vanuit Hoek van Holland naar Harwich vaart, zegt vooralsnog volgens schema te blijven varen. Hetzelfde geldt voor de vrachtvaarten van Stena Line tussen Rotterdam en Killingholme.

DFDS

Ook de Deense maatschappij DFDS, die de veerverbinding tussen IJmuiden en Newcastle met twee schepen uitbaat, vaart voorlopig nog volgens schema. DFDS handhaaft de dagelijkse afvaarten uit beide havens.

P&O Ferries

P&O Ferries, die tussen Rotterdam en Hull vaart, zegt ook nog volgens schema te blijven varen. Mensen kunnen op het Twitteraccount van P&O zien of vaarten doorgaan en op tijd zijn, laat een woordvoerder weten.

De drie rederijen zeggen dat zij voorzorgsmaatregelen hebben getroffen. Zo maken ze vaker schoon en verstrekken ze extra informatie aan passagiers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement