Video – Containerschip mist op haar na strand Vlissingen

incident

Strandgangers in Vlissingen zullen vreemd hebben opgekeken, toen op Hemelvaartsdag een containerschip bijna het strand op voer. Het schip maakte op het aller-, allerlaatste moment een zwenk naar links, waardoor het schip net niet strandde

Op onderstaande video is te zien dat het schip bijna recht op het strand af komt. Op het nippertje kan de stuurman bijsturen, waardoor het niet het strand op vaart. Wat de oorzaak van het incident is, is nog onduidelijk.

Bekijk de video van Rennie Kleeman:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Video – Containerschip mist op haar na strand Vlissingen | NT

Video – Containerschip mist op haar na strand Vlissingen

incident

Strandgangers in Vlissingen zullen vreemd hebben opgekeken, toen op Hemelvaartsdag een containerschip bijna het strand op voer. Het schip maakte op het aller-, allerlaatste moment een zwenk naar links, waardoor het schip net niet strandde

Op onderstaande video is te zien dat het schip bijna recht op het strand af komt. Op het nippertje kan de stuurman bijsturen, waardoor het niet het strand op vaart. Wat de oorzaak van het incident is, is nog onduidelijk.

Bekijk de video van Rennie Kleeman:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement