Schenker aast op containerklanten Damco

zeevracht

DB Schenker heeft klanten van Damco benaderd om via een zogeheten stabiliteitspakket bestaande containercontracten van de Deense expeditiebedrijf over te nemen. Daarbij reageert de Duitse expediteur op het recente besluit van eigenaar Maersk om het aanbieden van FCL (Full-Container-Load)-diensten door dochterbedrijf Damco als NVOCC stop te zetten.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Schenker aast op containerklanten Damco | NT

Schenker aast op containerklanten Damco

zeevracht

DB Schenker heeft klanten van Damco benaderd om via een zogeheten stabiliteitspakket bestaande containercontracten van de Deense expeditiebedrijf over te nemen. Daarbij reageert de Duitse expediteur op het recente besluit van eigenaar Maersk om het aanbieden van FCL (Full-Container-Load)-diensten door dochterbedrijf Damco als NVOCC stop te zetten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu