WEC Lines start lijndienst Moerdijk-Bilbao

Shortsea

WEC Lines begint op 24 oktober een nieuwe rechtstreekse containerlijndienst tussen Moerdijk en Bilbao. De afvaart van de dienst van de Nederlandse rederij vanuit Moerdijk is voorzien op zaterdag, waarna op dinsdag in Bilbao gelost wordt en de lading aansluitend in Spanje kan worden afgeleverd.

Vanuit Bilbao lopen directe intermodale verbindingen naar de Spaanse logistieke knooppunten Zaragoza, Barcelona, Valencia en Madrid. Vanuit de haven van Bilbao vertrekt WEC Lines elke woensdag richting Moerdijk.

WEC Lines weet al hoe de routes tussen West-Europa en het Iberisch schiereiland lopen. De rederij doet met haar shortseadiensten via havens als Rotterdam en Antwerpen tal van Spaanse havens aan en heeft er eigen kantoren. Moerdijk zat ook al in het vaarschema van een dienst die Vigo en enkele Portugese havens aanloopt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

WEC Lines start lijndienst Moerdijk-Bilbao | NT

WEC Lines start lijndienst Moerdijk-Bilbao

Shortsea

WEC Lines begint op 24 oktober een nieuwe rechtstreekse containerlijndienst tussen Moerdijk en Bilbao. De afvaart van de dienst van de Nederlandse rederij vanuit Moerdijk is voorzien op zaterdag, waarna op dinsdag in Bilbao gelost wordt en de lading aansluitend in Spanje kan worden afgeleverd.

Vanuit Bilbao lopen directe intermodale verbindingen naar de Spaanse logistieke knooppunten Zaragoza, Barcelona, Valencia en Madrid. Vanuit de haven van Bilbao vertrekt WEC Lines elke woensdag richting Moerdijk.

WEC Lines weet al hoe de routes tussen West-Europa en het Iberisch schiereiland lopen. De rederij doet met haar shortseadiensten via havens als Rotterdam en Antwerpen tal van Spaanse havens aan en heeft er eigen kantoren. Moerdijk zat ook al in het vaarschema van een dienst die Vigo en enkele Portugese havens aanloopt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement