‘Charteraars behandelen bemanningsleden als gif’

Droge bulk

Intercargo, de brancheorganisatie van drogebulkrederijen, heeft in een verklaring een ‘sterke veroordeling’ uitgesproken over de ‘gevoelloze’ wijze waarop bedrijven die drogebulkschepen charteren omgaan met de scheepsbemanningen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Charteraars behandelen bemanningsleden als gif’ | NT

‘Charteraars behandelen bemanningsleden als gif’

Droge bulk

Intercargo, de brancheorganisatie van drogebulkrederijen, heeft in een verklaring een ‘sterke veroordeling’ uitgesproken over de ‘gevoelloze’ wijze waarop bedrijven die drogebulkschepen charteren omgaan met de scheepsbemanningen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu