Wagenborg sluit vaarseizoen Canadese Noordpool af

Northwest Passage

De Nederlandse rederij Wagenborg heeft het vaarseizoen op de Noordpoolroute via Canada afgesloten. Het bedrijf uit Delfzijl spreekt van een succesvol seizoen waarin het vijf Northwest Passages volbracht. Wagenborg, dat vier jaar geleden voor het eerst een teen in het water stak op de ijzige route, zegt dit seizoen het enige commerciële bedrijf te zijn geweest dat van de transitroute gebruik maakte.

wagenborg, kajuist, zeevaart, noordpool, ijs
Foto: Wagenborg

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Wagenborg sluit vaarseizoen Canadese Noordpool af | NT

Wagenborg sluit vaarseizoen Canadese Noordpool af

Northwest Passage

De Nederlandse rederij Wagenborg heeft het vaarseizoen op de Noordpoolroute via Canada afgesloten. Het bedrijf uit Delfzijl spreekt van een succesvol seizoen waarin het vijf Northwest Passages volbracht. Wagenborg, dat vier jaar geleden voor het eerst een teen in het water stak op de ijzige route, zegt dit seizoen het enige commerciële bedrijf te zijn geweest dat van de transitroute gebruik maakte.

wagenborg, kajuist, zeevaart, noordpool, ijs
Foto: Wagenborg

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu