Lng in scheepvaart blijkt toch niet zo groen door weglekken methaan

Rapport

Lng als brandstof voor de scheepvaart draagt veel minder bij aan het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen dan tot nu toe werd aangenomen. Tot deze opmerkelijke vaststelling komt het International Transport Forum (ITF) in een onderzoek naar vergroening van de scheepvaart in de Scandinavische landen.

cma-cgm-jacques-saade, lng
Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lng in scheepvaart blijkt toch niet zo groen door weglekken methaan | NT

Lng in scheepvaart blijkt toch niet zo groen door weglekken methaan

Rapport

Lng als brandstof voor de scheepvaart draagt veel minder bij aan het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen dan tot nu toe werd aangenomen. Tot deze opmerkelijke vaststelling komt het International Transport Forum (ITF) in een onderzoek naar vergroening van de scheepvaart in de Scandinavische landen.

cma-cgm-jacques-saade, lng
Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu