De rederij onderhoudt vier diensten tussen Rotterdam-Europoort en Hoek van Holland enerzijds en Harwich en Killingholme anderzijds. Volgens TLN hebben ook P&O Ferries en DFDS laten weten dat de vrachtdiensten worden gehandhaafd voor zowel begeleid als onbegeleid vervoer. De brancheorganisatie ontraadt echter om bemand vervoer van en naar het Verenigd Koninkrijk uit te voeren.

Vracht

DFDS vaart vanuit Rotterdam-Vlaardingen op Immingham en Felixstowe en vanuit IJmuiden op Newcastle. De Vlaardingen-diensten zijn op vracht gericht, de IJmuiden-dienst vooral op passagiers. P&O Ferries vaart vanaf de terminal in de Europoort op Hull en dochterbedrijf P&O Ferrymasters bedient via Rotterdam een groot aantal bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk.

Op de sites van de rederijen is weinig informatie over de laatste stand van zaken te vinden. Gezien het Britse besluit om alle toegangswegen tot Dover af te sluiten voor vrachtverkeer is het echter uitgesloten dat alle diensten gewoon kunnen blijven varen. Daarmee is immers de belangrijkste verbinding van het VK met de Europese vasteland afgesloten en lijken de Britten aan de vooravond van Kerst en de Brexit in een regelrechte crisis terecht te zijn gekomen.