Gipsplatenschip dat in problemen kwam, nu in veilige haven

'Peak Bilbao'

De ‘Peak Bilbao’, het vrachtschip vol gipsplaten dat afgelopen weekend door een stilvallende machine in de problemen kwam in het Waddengebied, is naar veilige haven gesleept. Hoewel in Eemshaven (Groningen) en Cuxhaven de erwtensoep al bijna op het vuur was gezet voor de achtkoppige bemanning, viel de keus uiteindelijk op Wilhelmshaven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Gipsplatenschip dat in problemen kwam, nu in veilige haven | NT

Gipsplatenschip dat in problemen kwam, nu in veilige haven

'Peak Bilbao'

De ‘Peak Bilbao’, het vrachtschip vol gipsplaten dat afgelopen weekend door een stilvallende machine in de problemen kwam in het Waddengebied, is naar veilige haven gesleept. Hoewel in Eemshaven (Groningen) en Cuxhaven de erwtensoep al bijna op het vuur was gezet voor de achtkoppige bemanning, viel de keus uiteindelijk op Wilhelmshaven.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu