Sri Lanka wil 40 miljoen van X-Press Feeders, kapitein gearresteerd

Scheepsramp

Sri Lanka heeft 40 miljoen dollar geëist van rederij X-Press Feeders als compensatie voor blus-, reddings- en schoonmaakwerkzaamheden die zijn verricht tijdens de brand op containerschip ‘X-Press Pearl’.  Dat vaartuig zonk begin deze maand voor de kust van de Sri Lankaanse haven Colombo naar de zeebodem nadat het tijdens een twee weken durende brand was veranderd in een verkoolde ruïne.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Sri Lanka wil 40 miljoen van X-Press Feeders, kapitein gearresteerd | NT

Sri Lanka wil 40 miljoen van X-Press Feeders, kapitein gearresteerd

Scheepsramp

Sri Lanka heeft 40 miljoen dollar geëist van rederij X-Press Feeders als compensatie voor blus-, reddings- en schoonmaakwerkzaamheden die zijn verricht tijdens de brand op containerschip ‘X-Press Pearl’.  Dat vaartuig zonk begin deze maand voor de kust van de Sri Lankaanse haven Colombo naar de zeebodem nadat het tijdens een twee weken durende brand was veranderd in een verkoolde ruïne.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu