Amerikaans schip ‘Jones Act Enforcer’ jaagt op buitenlandse zondaars

Bewijsmateriaal verzamelen

De Offshore Marine Service Association (OMSA), een belangenvereniging van Amerikaanse maritieme bedrijven, heeft de ‘Jones Act Enforcer’ te water gelaten, een nieuw schip waarmee de vereniging de jacht opent op buitenlandse scheepvaartbedrijven die volgens haar zondigen tegen de protectionistische Amerikaanse Jones Act.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Amerikaans schip ‘Jones Act Enforcer’ jaagt op buitenlandse zondaars | NT

Amerikaans schip ‘Jones Act Enforcer’ jaagt op buitenlandse zondaars

Bewijsmateriaal verzamelen

De Offshore Marine Service Association (OMSA), een belangenvereniging van Amerikaanse maritieme bedrijven, heeft de ‘Jones Act Enforcer’ te water gelaten, een nieuw schip waarmee de vereniging de jacht opent op buitenlandse scheepvaartbedrijven die volgens haar zondigen tegen de protectionistische Amerikaanse Jones Act.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu