Amerikaanse verlader klaagt MSC en Cosco aan

'Afspraak is geen afspraak meer'

MCS Industries, een Amerikaans huisdecoratiebedrijf dat zijn producten wereldwijd inkoopt en produceert, heeft een officiële aanklacht ingediend tegen de containerrederijen MSC en Cosco vanwege het ‘uit de eerste hand ervaren van wangedrag door wereldwijd opererende rederijen’.

Foto: NT / Jordi Kloos

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Amerikaanse verlader klaagt MSC en Cosco aan | NT

Amerikaanse verlader klaagt MSC en Cosco aan

'Afspraak is geen afspraak meer'

MCS Industries, een Amerikaans huisdecoratiebedrijf dat zijn producten wereldwijd inkoopt en produceert, heeft een officiële aanklacht ingediend tegen de containerrederijen MSC en Cosco vanwege het ‘uit de eerste hand ervaren van wangedrag door wereldwijd opererende rederijen’.

Foto: NT / Jordi Kloos

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu