Seacor Holdings neemt U.S. Shipping Corp over

Overname

Seacor Holdings koopt U.S. Shipping Corp, leverancier van lange afstandvervoer over zee voor chemische ladingen en petroleum langs de Amerikaanse kust.

Dat laat Seacor Holdings Weten. Het bedrijf maakt niet bekend voor hoeveel geld het bedrijf is overgenomen.

De vloot van U.S. Shipping Corp bestaat uit Jones Act-schepen. De Jones Act bepaalt dat vervoer tussen Amerikaanse havens alleen uitgevoerd mag worden door schepen met een Amerikaanse bemanning die in de Verenigde Staten gebouwd en gefinancierd zijn.

Seacor Holdings levert apparatuur en diensten aan de offshore aardolie-industrie en de zeevaartindustrie.

Vloot

Met de overname wordt de vloot van Seacor Holdings uitgebreid van 15 naar 21 schepen. U.S. Shipping Corp exploiteert een vloot van zes onder de Amerikaanse vlag varende schepen, waaronder een pakkettanker, een productentanker en vier sleepboten. Het bedrijf vervoert chemicaliën, aardolieproducten en aardolie in de Verenigde Staten.

Seacor Holdings neemt U.S. Shipping Corp over | NT

Seacor Holdings neemt U.S. Shipping Corp over

Overname

Seacor Holdings koopt U.S. Shipping Corp, leverancier van lange afstandvervoer over zee voor chemische ladingen en petroleum langs de Amerikaanse kust.

Dat laat Seacor Holdings Weten. Het bedrijf maakt niet bekend voor hoeveel geld het bedrijf is overgenomen.

De vloot van U.S. Shipping Corp bestaat uit Jones Act-schepen. De Jones Act bepaalt dat vervoer tussen Amerikaanse havens alleen uitgevoerd mag worden door schepen met een Amerikaanse bemanning die in de Verenigde Staten gebouwd en gefinancierd zijn.

Seacor Holdings levert apparatuur en diensten aan de offshore aardolie-industrie en de zeevaartindustrie.

Vloot

Met de overname wordt de vloot van Seacor Holdings uitgebreid van 15 naar 21 schepen. U.S. Shipping Corp exploiteert een vloot van zes onder de Amerikaanse vlag varende schepen, waaronder een pakkettanker, een productentanker en vier sleepboten. Het bedrijf vervoert chemicaliën, aardolieproducten en aardolie in de Verenigde Staten.