Replay NT TV: is methanol de scheepvaartbrandstof van de toekomst?

Video

In de Rotterdamse haven vond dit jaar voor het eerst het bunkeren van methanol plaats. Was dat het startsein voor het grootschalig inzetten van methanol als scheepsbrandstof in Nederland? Of is het nog toekomstmuziek? NT TV ging erover in gesprek met Pieter ‘t Hart van Maritiem Kennis Centrum en Jorrit Harmsen van TNO.

Replay NT TV: is methanol de scheepvaartbrandstof van de toekomst? | NT

Replay NT TV: is methanol de scheepvaartbrandstof van de toekomst?

Video

In de Rotterdamse haven vond dit jaar voor het eerst het bunkeren van methanol plaats. Was dat het startsein voor het grootschalig inzetten van methanol als scheepsbrandstof in Nederland? Of is het nog toekomstmuziek? NT TV ging erover in gesprek met Pieter ‘t Hart van Maritiem Kennis Centrum en Jorrit Harmsen van TNO.