Noren bestellen schepen voor CO2-transport

CCS

Het Noorse bedrijf Northern Lights, een van de Scandinavische partijen die bezig zijn met de ontwikkeling van ‘Carbon Capture and Storage’ (CCS), heeft bij een Chinese scheepswerf twee tankschepen besteld die helemaal toegerust worden voor het transporteren van CO2.

Foto: Northern Lights

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Noren bestellen schepen voor CO2-transport | NT

Noren bestellen schepen voor CO2-transport

CCS

Het Noorse bedrijf Northern Lights, een van de Scandinavische partijen die bezig zijn met de ontwikkeling van ‘Carbon Capture and Storage’ (CCS), heeft bij een Chinese scheepswerf twee tankschepen besteld die helemaal toegerust worden voor het transporteren van CO2.

Foto: Northern Lights

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu