Blokkeer niet weer!

In de marge

Getraumatiseerd en bang voor het blokkeerschip. De Egyptische kanaalautoriteiten keken afgelopen weekend met knikkende knieën toe hoe de ‘Ever Given’ opnieuw zijn opwachting maakte voor een tocht door het Suez­kanaal. Uit voorzorg hadden zij zelfs alvast de noodtoestand afgekondigd voor het geval zich opnieuw een verstopping van het kanaal zou voordoen.

ever given
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Blokkeer niet weer! | NT

Blokkeer niet weer!

In de marge

Getraumatiseerd en bang voor het blokkeerschip. De Egyptische kanaalautoriteiten keken afgelopen weekend met knikkende knieën toe hoe de ‘Ever Given’ opnieuw zijn opwachting maakte voor een tocht door het Suez­kanaal. Uit voorzorg hadden zij zelfs alvast de noodtoestand afgekondigd voor het geval zich opnieuw een verstopping van het kanaal zou voordoen.

ever given
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu