Na de ‘jackpot’ nu ‘uitdagingen’ voor reeferverschepers

Reefer Analysis 2022

Na jarenlang worstelen en een redelijk voorspoedig 2021 hebben maritieme vervoerders van reeferlading wereldwijd dit jaar ‘de jackpot gewonnen’, maar is er ook alweer een nieuwe periode van ‘uitdagingen’ aangebroken. Die conclusie trekt de Alkmaarse transportconsultant Dynamar uit zijn net ten doop gehouden Reefer Analysis 2022.

Foto: Gestur Gislason / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Na de ‘jackpot’ nu ‘uitdagingen’ voor reeferverschepers | NT

Na de ‘jackpot’ nu ‘uitdagingen’ voor reeferverschepers

Reefer Analysis 2022

Na jarenlang worstelen en een redelijk voorspoedig 2021 hebben maritieme vervoerders van reeferlading wereldwijd dit jaar ‘de jackpot gewonnen’, maar is er ook alweer een nieuwe periode van ‘uitdagingen’ aangebroken. Die conclusie trekt de Alkmaarse transportconsultant Dynamar uit zijn net ten doop gehouden Reefer Analysis 2022.

Foto: Gestur Gislason / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu