Methanolschip ‘Stena Promise’ gedoopt in Rotterdam

Stena Bulk

De Zweedse tankerrederij Stena Bulk heeft dinsdag aan de Wilhelminapier in Rotterdam haar op methanol varende tanker ‘Stena Promise’ ten doop gehouden. Het was voor het eerst dat een methanolschip werd gedoopt in de Maasstad.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Methanolschip ‘Stena Promise’ gedoopt in Rotterdam | NT

Methanolschip ‘Stena Promise’ gedoopt in Rotterdam

Stena Bulk

De Zweedse tankerrederij Stena Bulk heeft dinsdag aan de Wilhelminapier in Rotterdam haar op methanol varende tanker ‘Stena Promise’ ten doop gehouden. Het was voor het eerst dat een methanolschip werd gedoopt in de Maasstad.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu