Tankvaart floreert dit jaar terwijl containervaart kwakkelt

Sterke marktvraag

De markt voor de internationale tankvaart ziet er bijzonder zonnig uit – ‘een van de sterkste marktvooruitzichten in decennia’ – terwijl de containermarkt juist nog ‘een moeilijk jaar’ voor de boeg heeft. Dat meldt scheepsfinancier Danish Ship Finance in zijn nieuwe Shipping Market Review.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Tankvaart floreert dit jaar terwijl containervaart kwakkelt | NT

Tankvaart floreert dit jaar terwijl containervaart kwakkelt

Sterke marktvraag

De markt voor de internationale tankvaart ziet er bijzonder zonnig uit – ‘een van de sterkste marktvooruitzichten in decennia’ – terwijl de containermarkt juist nog ‘een moeilijk jaar’ voor de boeg heeft. Dat meldt scheepsfinancier Danish Ship Finance in zijn nieuwe Shipping Market Review.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu