‘Reders beseffen niet hoe duur de CO₂-regelgeving kan uitpakken’

Waarschuwing

Nederlandse reders en scheepseigenaren onderschatten de impact die de Europese ‘Fit for 55’-maatregelen zullen gaan hebben op hun bedrijfsvoering, zo vreest het Nederlandse adviesbureau CE Delft. Met name het kostenplaatje gaat er heel anders uitzien dan velen beseffen, waarschuwt Jasper Faber, manager mobiliteit en transport van CE Delft.

Foto: Marco de Swart

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Reders beseffen niet hoe duur de CO₂-regelgeving kan uitpakken’ | NT

‘Reders beseffen niet hoe duur de CO₂-regelgeving kan uitpakken’

Waarschuwing

Nederlandse reders en scheepseigenaren onderschatten de impact die de Europese ‘Fit for 55’-maatregelen zullen gaan hebben op hun bedrijfsvoering, zo vreest het Nederlandse adviesbureau CE Delft. Met name het kostenplaatje gaat er heel anders uitzien dan velen beseffen, waarschuwt Jasper Faber, manager mobiliteit en transport van CE Delft.

Foto: Marco de Swart

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu