Waakhond VS onderzoekt hoge MSC-toeslagen voor NOR-containers

d&d-toeslagen

De Amerikaanse maritieme toezichthouder FMC doet onderzoek naar duizenden gevallen waarin de Zwitsers-Italiaanse containerrederij MSC veel te hoge demurrage & detention (d&d)-toeslagen in rekening zou hebben gebracht aan klanten. Het gaat met name om gevallen waarbij reefercontainers met uitgeschakelde koelapparatuur gewone droge lading vervoerden en waarvoor de rederij toch de hogere d&d-reefertarieven zou hebben geheven.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Waakhond VS onderzoekt hoge MSC-toeslagen voor NOR-containers | NT

Waakhond VS onderzoekt hoge MSC-toeslagen voor NOR-containers

d&d-toeslagen

De Amerikaanse maritieme toezichthouder FMC doet onderzoek naar duizenden gevallen waarin de Zwitsers-Italiaanse containerrederij MSC veel te hoge demurrage & detention (d&d)-toeslagen in rekening zou hebben gebracht aan klanten. Het gaat met name om gevallen waarbij reefercontainers met uitgeschakelde koelapparatuur gewone droge lading vervoerden en waarvoor de rederij toch de hogere d&d-reefertarieven zou hebben geheven.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu