Minder ongelukken op zee, maar wel overal meer gevaar

Maritieme (on)veiligheid

Zo veilig als vorig jaar was de scheepvaart nog nooit, blijkt uit de ‘Safety and Shipping Review 2024’ van verzekeringsmaatschappij Allianz. Wereldwijd gingen welgeteld 26 grote schepen verloren. Dat waren er in 2015 nog ruim honderd en in de nineties meer dan tweehonderd. Toch ziet Allianz overal juist méér gevaar loeren.

Illustratie: Bureau OMA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Minder ongelukken op zee, maar wel overal meer gevaar | NT

Minder ongelukken op zee, maar wel overal meer gevaar

Maritieme (on)veiligheid

Zo veilig als vorig jaar was de scheepvaart nog nooit, blijkt uit de ‘Safety and Shipping Review 2024’ van verzekeringsmaatschappij Allianz. Wereldwijd gingen welgeteld 26 grote schepen verloren. Dat waren er in 2015 nog ruim honderd en in de nineties meer dan tweehonderd. Toch ziet Allianz overal juist méér gevaar loeren.

Illustratie: Bureau OMA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu