Capaciteit Panamakanaal nogmaals verhoogd naar 35 schepen per dag

Toegestane diepgang naar 14,63 meter

Om de doorvoercapaciteit en efficiëntie van het Panamakanaal te verbeteren, wordt per 5 augustus weer een extra boekingsslot toegevoegd voor doorgang door het Panamakanaal. Ook wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen vergroot per 11 juli. Deze is nu 14,33 meter en wordt later deze maand weer verhoogd naar 14.63 meter.

capaciteit panamakanaal verhoogd
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Capaciteit Panamakanaal nogmaals verhoogd naar 35 schepen per dag | NT

Capaciteit Panamakanaal nogmaals verhoogd naar 35 schepen per dag

Toegestane diepgang naar 14,63 meter

Om de doorvoercapaciteit en efficiëntie van het Panamakanaal te verbeteren, wordt per 5 augustus weer een extra boekingsslot toegevoegd voor doorgang door het Panamakanaal. Ook wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen vergroot per 11 juli. Deze is nu 14,33 meter en wordt later deze maand weer verhoogd naar 14.63 meter.

capaciteit panamakanaal verhoogd
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu