HMM opent tegenaanval tegen ‘wanbetaler’ Samsung

Onbetaalde rekeningen

De Zuid-Koreaanse containerrederij HMM heeft bij de federale rechtbank in de Amerikaanse staat Californië een zaak aangespannen tegen een van haar klanten, Samsung Electronics America. Daarmee gaat de rederij in de tegenaanval nadat de Amerikaanse tak van de elektronicareus drie weken geleden zelf juist een klacht had ingediend tegen HMM bij de Amerikaanse maritieme toezichthouder FMC (Federal Maritime Commission).

Verlader Samsung beschuldigt rederij HMM onder meer van contractbreuk. Foto: Michael J Palmer, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

HMM opent tegenaanval tegen ‘wanbetaler’ Samsung | NT

HMM opent tegenaanval tegen ‘wanbetaler’ Samsung

Onbetaalde rekeningen

De Zuid-Koreaanse containerrederij HMM heeft bij de federale rechtbank in de Amerikaanse staat Californië een zaak aangespannen tegen een van haar klanten, Samsung Electronics America. Daarmee gaat de rederij in de tegenaanval nadat de Amerikaanse tak van de elektronicareus drie weken geleden zelf juist een klacht had ingediend tegen HMM bij de Amerikaanse maritieme toezichthouder FMC (Federal Maritime Commission).

Verlader Samsung beschuldigt rederij HMM onder meer van contractbreuk. Foto: Michael J Palmer, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu