TX speelt in op toenemende vraag in zowel het Ruhrgebied als in de Benelux. In Duisburg-Hohenbudberg wordt alle verkeer van en naar Busto Arsizio, iets boven Milaan, nu geconcentreerd bij de spoorterminal van Samskip. De Samskip Multimodal Rail Terminal is ook een grote klant van TX. Het bedrijf is goed voor ongeveer een kwart van alle boekingen op de dienst van en naar Busto.

Duisburg

De Duisburgse terminal heeft goede verbindingen over de weg met de rest van het Ruhrgebied via de autosnelwegen A3, A40 (Ruhrsnelweg) en de A57, die naar de Duits-Nederlandse grens voert.

Op het Duitse traject verzorgt TX zelf de tractie. De route voert langs Krefeld-Uerdingen, Mainz, Darmstadt, Karlsruhe, Offenburg, Freiburg, Weil am Rhein, Basel, Luino en Gallarate. In Duisburg kan op weekdagen lading worden aangeleverd tot uiterlijk elf uur ’s avonds.