Rail Cargo start spoordienst tussen Wenen en Scandinavië

Bestemmingen

Rail Cargo Group, een dochter van Österreichische Bundesbahn, is een spoordienst voor goederen begonnen tussen Wenen en Zweden.

De dienst wordt onder de naam TransFER Vienna-Scandinavia aangeboden en heeft een frequentie van vier keer per week in beide richtingen. De treinen rijden tussen Wenen en de Duitse Oostzeehaven Rostock.

Vandaar wordt de overtocht met de ferry gemaakt naar de Zuid-Zweedse haven Trelleborg, waarna de Zweedse partner Green Cargo de dienst overneemt en zorgt voor de distributie in Zweden zelf en andere delen van Scandinavië. Green Cargo zorgt ook voor de boeking op de veerboot.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Rail Cargo start spoordienst tussen Wenen en Scandinavië | NT

Rail Cargo start spoordienst tussen Wenen en Scandinavië

Bestemmingen

Rail Cargo Group, een dochter van Österreichische Bundesbahn, is een spoordienst voor goederen begonnen tussen Wenen en Zweden.

De dienst wordt onder de naam TransFER Vienna-Scandinavia aangeboden en heeft een frequentie van vier keer per week in beide richtingen. De treinen rijden tussen Wenen en de Duitse Oostzeehaven Rostock.

Vandaar wordt de overtocht met de ferry gemaakt naar de Zuid-Zweedse haven Trelleborg, waarna de Zweedse partner Green Cargo de dienst overneemt en zorgt voor de distributie in Zweden zelf en andere delen van Scandinavië. Green Cargo zorgt ook voor de boeking op de veerboot.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement