De dienst wordt wat het spoortraject verzorgd door Kombiverkehr. Goederen moeten in Oslo op vrijdagmiddag voor het ferryvervoer worden aangeleverd en worden in Kiel op het spoor gezet, met aankomst in Verona om zes uur op de aansluitende dinsdagmorgen.

In omgekeerde richting vertrekken de treinen op donderdagavonden om tien uur, om op de zondag erna Oslo te bereiken. De dienst is bedoeld voor zowel complete vrachtauto’s als trailers, containers en het vervoer van bijvoorbeeld bouw- en landbouwmachines.

Capaciteit

Het heeft een capaciteit voor dertig laadeenheden en wordt in Kiel afgehandeld aan de Norwegenkai. Een deel van de wagons wordt gebruikt door Freja Transport & Logistics, de overblijvende capaciteit kan door derden worden benut.

Color Line onderhoudt sinds begin dit jaar een eigen veerdienst tussen Oslo en de Noord-Duitse havens, met tien afvaarten per week in beide richtingen.