TFG Transfracht begint dienst tussen Graz en Noord-Duitse havens

bestemmingen

Sinds kort laat TFG Transfracht goederentreinen rijden tussen Graz, de hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken, en de Noord-Duitse havens Hamburg, Bremerhaven en Wilhelmshaven.

Het gaat volgens operator TFG, een dochter van Deutsche Bahn, om een geregelde dienst met vaste vertrekken en aankomsten. Over de precieze frequentie zegt de operator nog geen mededelingen te kunnen doen.

Behoefte

Sinds april vorig jaar laat Transfracht al treinen rijden tussen de haven van Koper (Slovenië), Graz en de Noord-Duitse zeehavens. Door Graz nu in een vaste dienst op te nemen, komt TFG tegemoet aan een behoefte bij klanten.

TFG is naar eigen zeggen marktleider in het containervervoer over het spoor van en naar de Duitse havens. Dagelijks worden meer dan vijf havens en 23 terminals bediend door de zogenoemde Albatros Express Services.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

TFG Transfracht begint dienst tussen Graz en Noord-Duitse havens | NT

TFG Transfracht begint dienst tussen Graz en Noord-Duitse havens

bestemmingen

Sinds kort laat TFG Transfracht goederentreinen rijden tussen Graz, de hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken, en de Noord-Duitse havens Hamburg, Bremerhaven en Wilhelmshaven.

Het gaat volgens operator TFG, een dochter van Deutsche Bahn, om een geregelde dienst met vaste vertrekken en aankomsten. Over de precieze frequentie zegt de operator nog geen mededelingen te kunnen doen.

Behoefte

Sinds april vorig jaar laat Transfracht al treinen rijden tussen de haven van Koper (Slovenië), Graz en de Noord-Duitse zeehavens. Door Graz nu in een vaste dienst op te nemen, komt TFG tegemoet aan een behoefte bij klanten.

TFG is naar eigen zeggen marktleider in het containervervoer over het spoor van en naar de Duitse havens. Dagelijks worden meer dan vijf havens en 23 terminals bediend door de zogenoemde Albatros Express Services.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement