Ahlers ziet rustiger vaarwater gloren in ‘ontwrichte’ markt

Projectlading

De Belgische logistiek dienstverlener Ahlers voelt de effecten van hoge chartertarieven van schepen en het gebrek aan apparatuur en ruimte op de vaartuigen. Op de vraag in hoeverre dit het werk van Ahlers beïnvloedt, zegt Jeroen De Ryck, directeur projecten en machines van het bedrijf: ‘Sterk! De tarieven zijn nu tien keer zo hoog dan in een normale markt. Een nog groter probleem is het feit dat we niet eens aan het materieel kunnen komen en niet de garantie hebben dat we kunnen varen op dit ongelooflijk hoge prijsniveau.’ Toch is er volgens De Ryck zicht op beterschap.

Projectlading Ahlers

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ahlers ziet rustiger vaarwater gloren in ‘ontwrichte’ markt | NT

Ahlers ziet rustiger vaarwater gloren in ‘ontwrichte’ markt

Projectlading

De Belgische logistiek dienstverlener Ahlers voelt de effecten van hoge chartertarieven van schepen en het gebrek aan apparatuur en ruimte op de vaartuigen. Op de vraag in hoeverre dit het werk van Ahlers beïnvloedt, zegt Jeroen De Ryck, directeur projecten en machines van het bedrijf: ‘Sterk! De tarieven zijn nu tien keer zo hoog dan in een normale markt. Een nog groter probleem is het feit dat we niet eens aan het materieel kunnen komen en niet de garantie hebben dat we kunnen varen op dit ongelooflijk hoge prijsniveau.’ Toch is er volgens De Ryck zicht op beterschap.

Projectlading Ahlers

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu