Nog veel problemen op alternatieve trajecten Nieuwe Zijderoute

Spoorvervoer

Het vervoer van goederen over de Middencorridor tussen China en Europa heeft aanzienlijke nadelen in vergelijking met het vervoer via Rusland. Het moeten oversteken van één of meerdere zeeën, werkzaamheden op de routes en congestie zorgen voor behoorlijk langere transittijden, zo ondervindt Metrans.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nog veel problemen op alternatieve trajecten Nieuwe Zijderoute | NT

Nog veel problemen op alternatieve trajecten Nieuwe Zijderoute

Spoorvervoer

Het vervoer van goederen over de Middencorridor tussen China en Europa heeft aanzienlijke nadelen in vergelijking met het vervoer via Rusland. Het moeten oversteken van één of meerdere zeeën, werkzaamheden op de routes en congestie zorgen voor behoorlijk langere transittijden, zo ondervindt Metrans.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu