Nieuw platform voor betere data-uitwisseling intermodaal vervoer

DX Intermodal

Zes partijen hebben samen een nieuw bedrijf opgericht met het doel om uitwisseling van gegevens binnen intermodaal transport mogelijk te maken. De aandeelhouders van het eind juni opgerichte bedrijf DX Intermodal zijn operators Hupac en Kombiverkehr, logistieke dienstverleners Hoyer en Paneuropa, kombiterminal Ludwigshafen en spoorwegonderneming Lokomotion.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuw platform voor betere data-uitwisseling intermodaal vervoer | NT

Nieuw platform voor betere data-uitwisseling intermodaal vervoer

DX Intermodal

Zes partijen hebben samen een nieuw bedrijf opgericht met het doel om uitwisseling van gegevens binnen intermodaal transport mogelijk te maken. De aandeelhouders van het eind juni opgerichte bedrijf DX Intermodal zijn operators Hupac en Kombiverkehr, logistieke dienstverleners Hoyer en Paneuropa, kombiterminal Ludwigshafen en spoorwegonderneming Lokomotion.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu