Zwitsers SBB Cargo steekt ruim 1,5 miljard in spoorvervoer

gecombineerd vervoer

De Zwitserse goederenvervoerder SBB Cargo wil 1,5 miljard Zwitserse frank (ruim 1,56 miljard euro) gaan investeren in goederenvervoer per spoor. Twee derde daarvan moet ten goede komen aan de bouw van nieuwe terminals, zo laat het bedrijf weten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zwitsers SBB Cargo steekt ruim 1,5 miljard in spoorvervoer | NT

Zwitsers SBB Cargo steekt ruim 1,5 miljard in spoorvervoer

gecombineerd vervoer

De Zwitserse goederenvervoerder SBB Cargo wil 1,5 miljard Zwitserse frank (ruim 1,56 miljard euro) gaan investeren in goederenvervoer per spoor. Twee derde daarvan moet ten goede komen aan de bouw van nieuwe terminals, zo laat het bedrijf weten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu