EU wil financiering kunnen stopzetten bij vertragingen TEN-T

Standpunt Europees Parlement

De Europese Commissie moet ingrijpen wanneer er grote vertragingen optreden bij TEN-T infrastructuurprojecten door de financiering te verminderen of zelfs te stoppen. Ook moet het in 2030 mogelijk zijn voor treinen om Europese grensovergangen binnen maximaal 15 minuten te passeren.

Foto: ERFA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

EU wil financiering kunnen stopzetten bij vertragingen TEN-T | NT

EU wil financiering kunnen stopzetten bij vertragingen TEN-T

Standpunt Europees Parlement

De Europese Commissie moet ingrijpen wanneer er grote vertragingen optreden bij TEN-T infrastructuurprojecten door de financiering te verminderen of zelfs te stoppen. Ook moet het in 2030 mogelijk zijn voor treinen om Europese grensovergangen binnen maximaal 15 minuten te passeren.

Foto: ERFA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu