Volumes Nieuwe Zijderoute via Rusland weer verder omlaag

18.498 teu in april

De volumes die zijn vervoerd over de Nieuwe Zijderoute via Rusland zijn de afgelopen maand weer gedaald. In april werd er 18.498 teu vervoerd over het spoor tussen Europa en China, een daling van bijna 34% ten opzichte van april vorig jaar. Hoewel de impact van de oorlog in april 2022 al zichtbaar was, werd er toen nog 27.934 teu via het Russische spoor getransporteerd. In maart van dit jaar bedroeg het volume 21.034 teu.

Foto: AXL / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Volumes Nieuwe Zijderoute via Rusland weer verder omlaag | NT

Volumes Nieuwe Zijderoute via Rusland weer verder omlaag

18.498 teu in april

De volumes die zijn vervoerd over de Nieuwe Zijderoute via Rusland zijn de afgelopen maand weer gedaald. In april werd er 18.498 teu vervoerd over het spoor tussen Europa en China, een daling van bijna 34% ten opzichte van april vorig jaar. Hoewel de impact van de oorlog in april 2022 al zichtbaar was, werd er toen nog 27.934 teu via het Russische spoor getransporteerd. In maart van dit jaar bedroeg het volume 21.034 teu.

Foto: AXL / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu