Rail Terminal Gelderland: plan gewijzigd, maar planning erg krap

Update

De provincie Gelderland heeft het bestemmingsplan voor de Rail Terminal Gelderland (RTG) aangepast naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State eind april. Het orgaan stelde in een tussenuitspraak dat er nog drie wijzigingen moesten worden doorgevoerd in het plan. Volgens de provincie is het, afhankelijk van hoe lang de Raad erover doet om tot een definitieve uitspraak te komen, mogelijk dat de komst van de nieuwe railterminal wordt vertraagd.

railterminal gelderland
Foto: Provincie Gelderland

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Rail Terminal Gelderland: plan gewijzigd, maar planning erg krap | NT

Rail Terminal Gelderland: plan gewijzigd, maar planning erg krap

Update

De provincie Gelderland heeft het bestemmingsplan voor de Rail Terminal Gelderland (RTG) aangepast naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State eind april. Het orgaan stelde in een tussenuitspraak dat er nog drie wijzigingen moesten worden doorgevoerd in het plan. Volgens de provincie is het, afhankelijk van hoe lang de Raad erover doet om tot een definitieve uitspraak te komen, mogelijk dat de komst van de nieuwe railterminal wordt vertraagd.

railterminal gelderland
Foto: Provincie Gelderland

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu