Treinverkeer haven Rotterdam nagenoeg plat door fouten ProRail

Verkeerde planning

Het treinverkeer van en naar de haven van Rotterdam is al sinds maandag ernstig verstoord door uit de hand gelopen werkzaamheden aan een tunnel in Barendrecht. Hierdoor wordt vooral het goederenvervoer tussen Kijfhoek en de emplacementen in de Rotterdamse haven hard geraakt.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Treinverkeer haven Rotterdam nagenoeg plat door fouten ProRail | NT

Treinverkeer haven Rotterdam nagenoeg plat door fouten ProRail

Verkeerde planning

Het treinverkeer van en naar de haven van Rotterdam is al sinds maandag ernstig verstoord door uit de hand gelopen werkzaamheden aan een tunnel in Barendrecht. Hierdoor wordt vooral het goederenvervoer tussen Kijfhoek en de emplacementen in de Rotterdamse haven hard geraakt.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu