Video: Deltalinqs wil imago chemische industrie herstellen

Rotterdamse havenbedrijven willen het vertrouwen in de chemische industrie herstellen. Het imago van die chemische sector heeft de afgelopen maanden een flinke deuk opgelopen.

Vooral door de misstanden bij Odfjell. Het bedrijf in de Botlek dat werd stilgelegd, omdat veiligheidsvoorschriften niet werden nageleefd. Deltalinqs, de belangenbehartiger van de havenbedrijven, belooft beterschap.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Reacties

Hebben we met elkaar ook al de vraag gesteld wat het onderling en bedrijvne in de keten kost? Wanbeleid heeft gebracht dat Antwerpen gebruikt gaat worden en Rotterdam mega ladingen mis loopt, werkgelegenheid, ondernemingen, vervoer, handling alles krijgt een negatieve schop. Zien we deze stromen uberhaubt nog terug?? Wie is verantwoodelijk?

Geplaatst door: Mark op
Video: Deltalinqs wil imago chemische industrie herstellen | NT

Video: Deltalinqs wil imago chemische industrie herstellen

Rotterdamse havenbedrijven willen het vertrouwen in de chemische industrie herstellen. Het imago van die chemische sector heeft de afgelopen maanden een flinke deuk opgelopen.

Vooral door de misstanden bij Odfjell. Het bedrijf in de Botlek dat werd stilgelegd, omdat veiligheidsvoorschriften niet werden nageleefd. Deltalinqs, de belangenbehartiger van de havenbedrijven, belooft beterschap.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Reacties

Hebben we met elkaar ook al de vraag gesteld wat het onderling en bedrijvne in de keten kost? Wanbeleid heeft gebracht dat Antwerpen gebruikt gaat worden en Rotterdam mega ladingen mis loopt, werkgelegenheid, ondernemingen, vervoer, handling alles krijgt een negatieve schop. Zien we deze stromen uberhaubt nog terug?? Wie is verantwoodelijk?

Geplaatst door: Mark op