20 jaar geleden in NT: Onderzoek naar OLS hyperloop

19 augustus 1999

Wie denkt dat de hyperloop is bedacht door Elon Musk, komt bedrogen uit. Maar liefst twintig jaar geleden werd in Nederland al in een haalbaarheidsstudie geconstateerd dat een Ondergronds Logistiek Systeem (OLS) ‘rendabel’ zou zijn, mits er subsidie vanuit de overheid beschikbaar gesteld zou worden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

20 jaar geleden in NT: Onderzoek naar OLS hyperloop | NT

20 jaar geleden in NT: Onderzoek naar OLS hyperloop

19 augustus 1999

Wie denkt dat de hyperloop is bedacht door Elon Musk, komt bedrogen uit. Maar liefst twintig jaar geleden werd in Nederland al in een haalbaarheidsstudie geconstateerd dat een Ondergronds Logistiek Systeem (OLS) ‘rendabel’ zou zijn, mits er subsidie vanuit de overheid beschikbaar gesteld zou worden.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu