Tijdens zijn sessie zal Van Ree ook ingaan op de invloed van robotisering op logistiek vastgoed en kansen die robots bieden. Verder legt hij een toekomstvisie neer en zal hij enkele cases uit de praktijk bespreken.

Logistiek Vastgoed Congres 2018

Het Logistiek Vastgoed Congres 2018 vindt plaats op 22 november in Zwolle en is onderdeel van Multimodaal Event. Het thema is ‘Verbeter je marge met het juiste logistiek vastgoed’.

Johan Beukema van Buck richt zich op ‘De juiste locatie voor logistiek vastgoed’. Hij bespreekt welke voorwaarden en eisen meetellen voor de juiste vestigingsplek. Ook gaat hij in op de relatie tussen locatie en netwerk door de verhouding grondprijs, locatie, netwerkkosten en personeel.

Toekomstbestendigheid

Rene Geujen van Next Level bespreekt alle ontwikkelingen op het gebied van ‘Toekomstbestendig logistiek vastgoed’. Hij geeft tips op het gebied van duurzaamheid en locatie. Verder gaat hij in op de gebouwconfiguratie; hoe ontwikkel je modulair, schaalbaar en bouw je toekomstbestendig? Ook geeft hij zijn visie op future logistics: wat is de impact van robotisering op het gebouw?

Rinus Verhey van Heembouw geeft de laatste ‘Technologische ontwikkelingen in logistiek vastgoed’. Welk voorspellingen kun je doen op basis van data uit het pand? Verder geeft hij een toekomstvisie over onderhoud en energie, en bespreekt hij de casus van het nieuwe gebouw van Rhenus in Tilburg.

’s Ochtends kunnen de deelnemers meedoen aan de bedrijfsbezoeken. Op het programma staan Wehkamp, Westerman, Wärtsilä en een Haventour.

Bekijk het volledige programma van het Logistiek Vastgoed Congres 2018

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement