Prologis koopt 82.700 vierkante meter logistiek vastgoed in Tilburg

Warehousing

Prologis heeft in Tilburg een complex van 82.700 vierkante meter hoogwaardig logistiek vastgoed gekocht van. Het gebouw is inmiddels volledig verhuurd aan een logistieke dienstverlener.

Het pand was in bezit van CBRE Global Investors. De acquisitie brengt het totale oppervlak bedrijfsruimte dat Prologis op deze locatie in portefeuille heeft op 377.600 vierkante meter. Klanten op dit park zijn onder meer Coolblue, Syncreon, Samsung en Pantos Logistics.

Schaarste

‘Bedrijfsgrond en kwaliteitspanden worden steeds schaarser. Door de sterke vraag zijn de leegstandcijfers van hoogwaardig logistiek vastgoed naar een historisch laag niveau gedaald. Met deze investering versterken we onze aanwezigheid op een van de meest aantrekkelijke en snelst groeiende Europese logistieke markten’, aldus Sander Breugelmans, vice president, country manager Prologis Benelux.

Prologis koopt 82.700 vierkante meter logistiek vastgoed in Tilburg | NT

Prologis koopt 82.700 vierkante meter logistiek vastgoed in Tilburg

Warehousing

Prologis heeft in Tilburg een complex van 82.700 vierkante meter hoogwaardig logistiek vastgoed gekocht van. Het gebouw is inmiddels volledig verhuurd aan een logistieke dienstverlener.

Het pand was in bezit van CBRE Global Investors. De acquisitie brengt het totale oppervlak bedrijfsruimte dat Prologis op deze locatie in portefeuille heeft op 377.600 vierkante meter. Klanten op dit park zijn onder meer Coolblue, Syncreon, Samsung en Pantos Logistics.

Schaarste

‘Bedrijfsgrond en kwaliteitspanden worden steeds schaarser. Door de sterke vraag zijn de leegstandcijfers van hoogwaardig logistiek vastgoed naar een historisch laag niveau gedaald. Met deze investering versterken we onze aanwezigheid op een van de meest aantrekkelijke en snelst groeiende Europese logistieke markten’, aldus Sander Breugelmans, vice president, country manager Prologis Benelux.