Aan de Steenbergstraat 21 van de stad in het zuiden van Nederlands Limburg verrijst op een voormalig mijnbouwterrein 28.000 vierkante meter aan logistieke ruimte, in de toekomst eventueel uit te breiden tot 40.000 vierkante meter. De aannemer is Willems Bouwbedrijf. De vestiging moet in het eerste kwartaal van volgend jaar haar deuren openen.

Mogelijkheden

Berner Produkten is een groothandel in gereedschappen en materialen voor onder meer de bouw en de automobielsector. WDP ziet grote mogelijkheden voor logistieke nieuwbouw in dit deel van Nederland. Vorig jaar zorgde het fonds voor de uitbreiding van het pand van Ceva en Medtronic, dat 52.000 vierkante meter telde, met 12.000 vierkante meter.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement