Montapacking startte begin 2018 in Breda met de huur van één unit van 6.145 vierkante meter. Binnen een jaar verdubbelde Montapacking haar capaciteit tot circa 12.000 vierkante meter. Per 1 januari 2020 breidt Montapacking nogmaals uit met 13.418 vierkante meter bedrijfsruimte en 640 vierkante meter kantoorruimte, waarmee de totale huur uitkomt op 25.728 vierkante meter.

Distributiecentrum

Het distributiecentrum aan de Zoete Inval 4 in Breda is recent volledig door verhuurder gerenoveerd. Met een vrije hoogte van 12,70 meter, een vernieuwde ESFR-sprinkler installatie en nieuwe led-verlichting voldoet het warehouse weer aan alle moderne eisen.

Daarbij is het distributiecentrum gezien de ligging en het grote aantal vernieuwde loadingdocks geschikt voor de e-commerce fulfilment-activiteiten van Montapacking, dat bestaat sinds 1999 en de logistiek verzorgt voor meer dan 650 webwinkels. Er wordt gewerkt vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses in Nederland.

Leegstand gezakt

Na de uitbreiding is het distributiecentrum volledig verhuurd. Daarmee zet DHG een grote stap in de optimalisatie van de huur van de bestaande portefeuille. De leegstand in die bestaande portefeuille is na de verhuur aan Montapacking gezakt tot onder de 1%.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement