‘In Spanje en Frankrijk bestaat er al een samenwerking tussen Segro en ID Logistics en met deze uitbreiding in Tilburg groeit de relatie nu verder in Nederland’, licht Eelco Ouwerkerk, Head of Segro Netherlands, toe.

Vossenberg West II

In 2012 breidde het Tilburgse bedrijventerrein Vossenberg uit met ruim honderd hectare onder de naam Vossenberg West II. Dit deel richt zich vooral op transport en logistiek. Het biedt ruimte aan grootschalige en gemengde industriële bedrijven in de milieucategorieën 3, 4 en eventueel 5.

Tekst loopt door onder foto.

SEGRO Logistics Centre Tilburg II, warehous, logistiek vastgoed, distributiecentrum

Coolblue heeft op het bedrijventerrein een distributiecentrum van honderdduizend vierkante meter en het Japanse bedrijf NSK is zelfs van plan om andere Europese centra samen te voegen met hun nieuwe Europese distributiecentrum op Vossenberg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement