DHG verhuurt dc Smartlog Rotterdam 1 aan Hellmann

Logistiek vastgoed

Hellmann Worldwide Logistics gaat een distributiecentrum huren op Smartlog Rotterdam 1 DC3 ter grootte van 7.642 vierkante meter van DHG en vastgoedbelegger Patrizia.

DC 3 Rotterdam 1, distributiecentrum

DHG ontwikkelde Smartlog Rotterdam 1 op het voormalige terrein ‘De Beer’ in Rotterdam Europoort. Hier werden vijf distributiecentra gerealiseerd met een totale oppervlakte van 30.000 vierkante meter. Begin 2019 verkocht DHG het complex als onderdeel van de LogChainOne aan Patrizia. DC3 was in gebruik door Tigers, maar kwam beschikbaar na de verhuizing van Tigers naar DHG Smartlog Ridderkerk.

Hellmann en Patrizia tekenen nu een nieuwe vijfjarige huurovereenkomst voor het volledige DC3, dat bestaat uit 6.663 vierkante meter warehouse, 577 vierkante meter mezzanine en 402 vierkante meter kantoor.

Logistieke dienstverlener

Hellmann Worldwide Logistics is een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 16.000 werknemers wereldwijd. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Hellmann luchtvrachten, zeevrachten, wegvervoer en contractlogistiek. Hellmann huurt sinds begin 2019 reeds het naastgelegen Smartlog DC2.

Smartlog Rotterdam 1 is strategisch gelegen in Rotterdam Europoort: in de Rotterdamse haven, nabij Distripark Botlek en centraal gelegen tussen de voormalige ECT Home Terminal en de Delta Terminal. De naastgelegen rijksweg A15 biedt een aansluiting op de rijksweg A4 (Amsterdam) en de A16 (Moerdijk – Antwerpen). Smartlog Rotterdam 1 is volledig verhuurd.

DHG ontwikkeld Smartlog distributiecentra op logistieke hotspots in heel Nederland. In Rotterdam worden op dit moment Smartlog 3 t/m 6 gebouwd. In totaal betreft dit circa 100.000 vierkante meter aan warehouse ruimte met barge-aansluitingen in de Rotterdamse Waalhaven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

DHG verhuurt dc Smartlog Rotterdam 1 aan Hellmann | NT

DHG verhuurt dc Smartlog Rotterdam 1 aan Hellmann

Logistiek vastgoed

Hellmann Worldwide Logistics gaat een distributiecentrum huren op Smartlog Rotterdam 1 DC3 ter grootte van 7.642 vierkante meter van DHG en vastgoedbelegger Patrizia.

DC 3 Rotterdam 1, distributiecentrum

DHG ontwikkelde Smartlog Rotterdam 1 op het voormalige terrein ‘De Beer’ in Rotterdam Europoort. Hier werden vijf distributiecentra gerealiseerd met een totale oppervlakte van 30.000 vierkante meter. Begin 2019 verkocht DHG het complex als onderdeel van de LogChainOne aan Patrizia. DC3 was in gebruik door Tigers, maar kwam beschikbaar na de verhuizing van Tigers naar DHG Smartlog Ridderkerk.

Hellmann en Patrizia tekenen nu een nieuwe vijfjarige huurovereenkomst voor het volledige DC3, dat bestaat uit 6.663 vierkante meter warehouse, 577 vierkante meter mezzanine en 402 vierkante meter kantoor.

Logistieke dienstverlener

Hellmann Worldwide Logistics is een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 16.000 werknemers wereldwijd. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Hellmann luchtvrachten, zeevrachten, wegvervoer en contractlogistiek. Hellmann huurt sinds begin 2019 reeds het naastgelegen Smartlog DC2.

Smartlog Rotterdam 1 is strategisch gelegen in Rotterdam Europoort: in de Rotterdamse haven, nabij Distripark Botlek en centraal gelegen tussen de voormalige ECT Home Terminal en de Delta Terminal. De naastgelegen rijksweg A15 biedt een aansluiting op de rijksweg A4 (Amsterdam) en de A16 (Moerdijk – Antwerpen). Smartlog Rotterdam 1 is volledig verhuurd.

DHG ontwikkeld Smartlog distributiecentra op logistieke hotspots in heel Nederland. In Rotterdam worden op dit moment Smartlog 3 t/m 6 gebouwd. In totaal betreft dit circa 100.000 vierkante meter aan warehouse ruimte met barge-aansluitingen in de Rotterdamse Waalhaven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement