Het nieuwe pand wordt gebouwd volgens het SmartLog concept van ontwikkelaar DHG. ‘Hiermee kunnen we onze huidige, en nieuwe klanten, beter en efficiënter bedienen doordat de locatie midden tussen alle grote containerterminals ligt’, meldt het bedrijf in een toelichting. ‘Ook geeft deze locatie voor onze klanten verdere voordelen door meer keuzemogelijkheden qua transportmodaliteiten, zoals LZV-truck, binnenvaart en trein.’

Douane

Naast het verlenen van opslag en transport worden containers gelost en geladen, lading op pallets gezet en gesealed, omgepakt, etc. Tevens worden aanvullende zaken verricht zoals het inklaren van goederen. Ook zal een douane depot status voor het pand gelden. De bouw van het pand start volgend jaar en wordt op 1 juli 2022 in gebruik genomen.

De Zwaluw Logistiek is onderdeel van Pyxis Logistics Solutions, die jaarlijks een omzet genereert van zo’n 25 miljoen, 150 fte in dienst heeft en over een eigen vloot van 90 vrachtwagens beschikt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement