XPO huurt 19.0000 vierkante meter warehouse in Hoofddorp

Logistiek vastgoed

XPO Logistics huurt per direct 19.0000 vierkante meter logistiek vastgoed op het Segro Park Amsterdam Airport in Hoofddorp.

XPO Logistics neemt haar intrek in Tufsteen 2 en 3, twee warehouses van in totaal bijna 19.000 m2. De nabijheid van Schiphol en de directe beschikbaarheid van het warehouse waren belangrijk voor XPO om voor het Segro Park Amsterdam Airport te kiezen. Ook een goede infrastructuur, met directe verbindingen met de snelwegen A4/A5, het spoor en het openbaar vervoer, telden mee.

Op dit moment is Segro bezig met ontwikkelingsplannen voor de de tweede fase van Segro Park Amsterdam Airport. Deze tweede fase richt zich op een combinatie van logistiek vastgoed en urban logistic units.

XPO huurt 19.0000 vierkante meter warehouse in Hoofddorp | NT

XPO huurt 19.0000 vierkante meter warehouse in Hoofddorp

Logistiek vastgoed

XPO Logistics huurt per direct 19.0000 vierkante meter logistiek vastgoed op het Segro Park Amsterdam Airport in Hoofddorp.

XPO Logistics neemt haar intrek in Tufsteen 2 en 3, twee warehouses van in totaal bijna 19.000 m2. De nabijheid van Schiphol en de directe beschikbaarheid van het warehouse waren belangrijk voor XPO om voor het Segro Park Amsterdam Airport te kiezen. Ook een goede infrastructuur, met directe verbindingen met de snelwegen A4/A5, het spoor en het openbaar vervoer, telden mee.

Op dit moment is Segro bezig met ontwikkelingsplannen voor de de tweede fase van Segro Park Amsterdam Airport. Deze tweede fase richt zich op een combinatie van logistiek vastgoed en urban logistic units.